Nejnovější recenze ze sekce Dokovací stanice pro gamepady a konzole
- Jen položím a nabíjím
Ok
- nabíjí dva gamepady
- pozor na záměnu verze slim a verze pro původní ps5
- funguje jak má
- dvě univerzální baterky s pohodovou vydrží
- jednoduchost konstrukce, ale o tu ani nejde ve finále
- Tenhle produkt není pro PS5 Slim, ale zaměstnanec Alza.cz mi během hovoru řekl, že to je pro PS5 Slim a já to teda koupil, zkusil spojit s PS5 a nešlo to, takže jsem to musel reklamovat a naštěstí jsem dostal peníze za ten produkt zpátky.
- Bezproblémově nabíjí ovladače na Playstation 4
- Konečně se nevalejí všude ovladače. A rovnou se dobíjí.
- Dobíjení obou ovladačů náraz
- Vypadá dobře tak jak je
Maximální spokojenost. Potřeboval jsem dobíjet oba ovladače a toto mi připadalo lepší varianta, než každý nabíjet kabelem zvlášť. Navíc vedle PlayStation jednotky to vypadá dobře. Za mě spokojenost.
- Výhoda je že má led světýlko kde zjistíte že je ovladač nabitý.
- Škoda jen když dáte nabíječku do sítě tak nabíjí jen jeden ovladač.
Celková spokojenost. Výhodou je i to že USB-c na ovladači vydrží věky, protože ho vlastně nepoužíváte-přiložené redukce v nabiječce je super nápad.
- spolehlive nabiji 4 joycony najednou
- Dělá, co má. Dobře se drží, nabíjí.
- Nabíjíte 1. ovladač zapojený do stanice, 2. ovladač používáte a zároveň vidíte podle barvy stav nabití, jakmile Led světlo změní barvu na modrou, můžete prohodit ovladače na nabíjecí stanici.
- Cena.
- Nabíjení pouze přes USB. Síťový kabel by byl universální.
- Dobíjí to VR i GP najednou
- Možnost vypnutí jen chlazení
- 3 úrovně chlazení
- Trochu hlučnější
- Nelze vypnout podsvícení nebo jsem na to ještě nepřišel
Za tu cenu je to super. Jeden kabel na vše a ještě z PS5.
- funguje mám z produktu radost
- levná cena
- nic mě nenapadá
Pro aktivní hráče povinnost
Funguje spolehlivě, pěkný vzhled, nízká výška umožní vložení do TV stolku vedle konzole. Trošku nepřesné vkládání gamepadu, musí se ujišťovat, že to dobře dosedlo.
- Desing
- Rychlé nabíjení
- Nabíjí ovladače,jen když je zapnuté PS
Nabíjení vyřešeno připojením nabíječky k televizi, která je zapnutá častěji než PS.
- kompaktní provedení
- funguje
- Nabíjí dobře
Nabíjí dobře.
PlayStation 5 DualSense Charging Station PS719374107
Přidáno: 10. ledna 2024
(naposledy upraveno 10. ledna 2024)
Zakoupeno v Electro World
- Pohodlné připojení ovladače k nabíječce oproti verzi k PS4.
Jestli správně chápu a musím koupit adaptér a pokud mam 1A adapter tak muže mít stanice 2A :D. Origo asi lepší protože origo.
Reakce značky FIXED
Dobrý den, Tomáši, děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Doporučovaný výkon adaptéru uvádíme v manuálu: https://www.fixed.zone.... Pokud byste měl ohledně nabíjecí stanice DualSense dotazy, rádi Vám je zodpovíme na [email protected]. Přejeme příjemný den. :-)
Zobrazuji 41 - 60 ze 231 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...12 Další »